Pokornost, dominantnost, grupni seks: Koje su najčešće ženske fantazije?

U knjizi se navode top pet ženskih seksualnih želja.

Fantazija o pokornosti

Postoji nekoliko varijacija ove fanatzije – od jednostavnog vezivanja za krevet do kompletnog seksualnog ugovora u kome se navode sva pravila tokom seksa, poput onih iz "50 nijansi sive". Najčešći rekviziti koji se koriste u ovoj fantaziji su bičevi, lisice i povezi za oči. Pokornost može biti emotivna ili fizička i može da uključuje preuzimanje uloga koje može biti ekstremno, poput uloge žrtve silovanja ili seksualnog roba.

Dominantne fantazije

Tada se uloge menjaju i muškarac postaje pokoran dominantnoj ženi. Preuzimanje uloga u ovoj fantaziji podrazumeva i prevaru kao i kontrolu seksualnog roba. Istraživanja pokazuju da je ovo veoma popularna fantazija, a trećina ljudi tvrdi da ima ovakve fantazije. Fantazija je o ženi koja ima kontrolu tokom dešavnja u krevetu i podejdnako nanosi bol i zadovoljstvo.

(old_image)

Egzibicionizam i voajerizam

Ideja ove fantazije je da upražnjavate seks na mestu gde neko može da vas vidi ili čak posmatra, poput bašte, parka, aviona ili kancelarije. Žene tvrde da ih pali posmatranje drugih parova kako imaju seks, kao i situacija u kojoj njih neko posmatra u intimnom činu.

Grupni seks

Mnogim ženama se dopada grupni seks, jer tada im osobe koje u njemu učestvuju posvećuju više pažnje. Često se parovi obraćaju nepoznatoj osobi, koja želi da se uključi u njihove seksualne fabtazije. Za neke se ideja o ekperimentisanju sa seksualnošću svodi na fantaziju o intimnosti sa osobom istog pola.

Fantazija o partneru

Ideja o seksu sa voljenim partnerim zaista uzbuđuje mnoge žene. Slično tome, ideja o regularnom seksu sa određenom osobom s kojom niste u vezi poput poznate ličnosti, prijatelja ili kolege takođe je deo ove fantazije.

Izvor: 24sata

Pogledajte još