RAZOTKRIVANJE: Šta o Mikiju Đuričiću kaže njegova majka?

Mama Mikija Đuričić, učesnika aktuelne Farme i bivšeg pobednika Velikog brata, Mira, otkrila je da je njen sin veliki troškaroš, ali i da je vredan i pametan. Naime, navodno je Miki upao u kockarske dugove zbog čega je morao ponovo da uđe u rijaliti šou.

Njegova majka Mira s negodovanjem kaže da njen sin jeste svojeglav i veliki troškaroš, ali da sebi sigurno ne bi dozvolio da upadne u bezizlaznu situaciju.

"Jeste svojeglav i veliki je troškaroš, ali je vredan i pametan. Ne verujem da se kocka i da ima dugove, ali on vodi svoj život. Mi mu se ne mešamo, a i da hoćemo, ne bismo mogli da utičemo na njega", rekla je mama Mikija Đuričića.

"Miki ima svoj život koji vodi kako sam želi i kako najbolje zna. Mi mu se ne mešamo, ali sve i da hoćemo, ne bismo mogli da utičemo na njega. On je već dugo u Beogradu, tamo živi i radi. Voli da troši i da lagodno živi. Nama pomaže koliko god može, šalje nam novac jer je svestan da teško živimo. Ja sam strašno bolesna, jedva hodam, a otac Mirko, iako naporno radi, do novca teško dolazi", ispričala je Mira.

Komšije porodice Đuričić takođe su na Mikijevoj strani i ne dozvoljavaju da se njegovo ime blati.

"Miki je omiljen u selu. Kad dođe, oko njega se sjati omladina. Gledamo ga na televiziji i ponosni smo na njega jer je duhovit i poštenjačina u duši. Pa šta ako se malo kocka i provodi? Troši svoje pare, a sve što pozajmi, on i vrati. Nema zime za njega, svaka televizija i radio bi ga hteli. On i to radi drugačije od mase istih voditelja, a razume se u sve", rekao je Kostić, koji stanuju u Mikijevoj ulici.

Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.