Manu Chao obećava više od dva sata svirke!

Vrata hale će, zbog očekivane gužve, biti otvorena već u 19 časova. Ska sastav Samostalni referenti nastupiće u 20 h, Hornsman Coyote sa svojim bendom u 20.45, a zvezde večeri sat vremena kasnije. Manu Chao i La Ventura najavljuju više od dva sata svirke!

Koncert će imati i humanitarni karakter. U holu Hale sportova prodavaće se suverniri i muzička izdanja vezana za karijeru pomenutog sastava, a sva prikupljena sredstva na taj način namenjena su beogradskom Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.

Zagrevanje za koncert počinje već u četvrtak 12. septembra (22) žurkom u KC Grad. Tokom večeri publici će se predstaviti španski umetnici Chami Cool & La Fama Jam, koji u Srbiju stižu u okviru projekta ”Trans Europe Express”.

Po završetku koncerta u Hali sportova svi poklonici zvuka nekadašnjeg frontmena grupe Mano Negra mogu da nastave provod u klubu Gun. Za dobru atmosferu na afterpartiju bice zaduženi sastav Postolar Tripper i Hornsman Coyote u ulozi DJ-a.

Ulaznice za koncert mogu da se poruče preko Gigstixa, kao i da se kupe u svim Corner Shopovima u Srbiji. Cena je 2.500 dinara, a na dan koncerta biće 3.000.

Pogledajte još