PREVASPITAVANJE: Nađ urlao na Nikolu Ninkovića!

Fudbaleri Partizana savladali su Slobodu u Užicu (2:1), ali u prvom planu posle tog duela ponovo je mladi Nikola Ninković i njegovo neprimereno ponašanje, a ne prvi trijumf crno-belih na ovom stadionu.

On je na tom susretu zamenjen već na poluvremenu jer je imao žuti karton, a konstantno je nešto prigovarao sudiji Miloradu Mažiću, da bi po okončanju meča utrčao na teren i najstrašnijim psovkama verbalno napao najboljeg srpskog arbitra, zbog čega je zaradio isključenje.

Odmah nakon toga, sportski direktor Partizana Albert Nađ bukvalno je urlao od besa, a očevici kažu da se svlačionica crno-belih u Užicu tresla od vike i dreke. Kompletan stručni štab aktuelnog šampiona zamerio je Ninkoviću na takvom ponašanju, ali je veliko pitanje da li će on to shvatiti na pravi način. Otkad se pojavio na velikoj sceni, popularni Džigi stalno pokazuje da je veliki talenat, ali da ima ogroman problem s ponašanjem, što potvrđuje i sportski direktor Partizana Albert Nađ.

"Ono što je Ninković uradio je nedopustivo za jednog mladog fudbalera. To je sve što mogu reći o tome, ali ćemo svakako razgovarati s njim"
, kaže Nađ.

Sam Ninković juče nije odgovarao na pozive novinara, a nije bio raspoložen za priču ni odmah po okončanju meča, kad je samo prošao pored novinara.

Izvor: Kurir

Pogledajte još