POSLE IVANOVIĆA NA RED DOŠAO POPOVIĆ: Zvezde Granda ne gleda niko osim familije Saše Popovića!

0

Bojan Tomović je prvo kritikovao Ivana Ivanovića, zatim najavio tužbu protiv Danijela Đurića a sada se zamerio i sa direktorom "Grand produkcije".

Kako je crnogorski pevač Bojan Tomović rekao “Kuriru”, sukob sa Sašom Popovićem počeo je još pre pet godina, kad je bio zabranjen u „Grandu“ zbog autorskih prava, s obzirom na to da je Tomović autor svih svojih pesama. Ipak, Bojan je nedavno stupio u kontakt sa čelnicima „Granda“ kako bi objavili njegov novi album. Popović mu je tada predložio da uđe na “Farmu”, ali Bojan je taj predlog odbio, posle čega mu je Saša rekao da ima 80 svojih zvezda „Granda“ o kojima mora da brine i da njegov CD ne može da objavi.

– Napisao sam mu poruku da „Zvezde Granda“ niko ne gleda sem njihove familije i da mu se sve manje gleda „Grand šou“ jer godinama pušta jedne te iste pevače, Đošu, “Kursadžije” – kaže Bojan:
– Rekao sam mu i da mu treba promena, da to svi pevači misle, ali niko ne sme da mu kaže.

Kako dalje navodi, ovaj SMS je razljutio Popovića, koji mu je odgovorio da ne može tako da razgovara s njim.
– Ma briga me za „Grand“! Taj Popović misli da je bog jer je navikao da mu se svi pevači šlihtaju! Ja sam mu bar iskreno sve rekao! Gosti ne mogu da dođu od njega do reči jer sam pita i sam odgovara. Ne trpim nadrndane autoritete, a ne vidim razlog što se Popović ljuti, verovatno ga je zabolela istina – kaže crnogorski pevač i dodaje:
– Saletu 'armonikašu poručujem da sada ne bih izdao za njega novi album ni da mi plati. Rekao sam mu da zaboravi moj broj i da me ne smara više. Mnogi pevači misle isto, ali se boje da mu kažu, jer je on, zaboga, autor.

Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.