Prve informacije o čuvenom 40. KST maskenbalu!

U subotu 26. oktobra na sajtu Kluba Studenata Tehnike (www.kst.org.rs) počinje zvanično glasanje za odabir teme ove manifestacije. Tema sa najviše procenata glasova biće ispoštovana ne samo maskama posetilaca, već i spektakularnom scenografijom zgrade Tehničkih fakulteta, kakvu zaslužuje proslava 40. rođendana!
Glasanje će se obavljati preko sajata KSTa, i trajaće do srede 30. oktobra.

Ubrzo posle toga očekujemo pomoć svakog ko je zainteresovan, jer raspisujemo konkurs za PLAKAT maskanbala za izabranu temu. Kao i svih ovih godina najbolje rešenje za plakat biće nagrađeno sa 3 ulaznice na veliki jubilarni maskenbal i počasnom članskom kartom. Drugo mesto osvojiće 2 karte, a treće mesto jednu.

Zato ne oklevajte – GLASAJTE i planirajte plakat za konkurs!

Prvi KST maskenbal održao se 1973. godine. Svake godine prethodni članovi KST-a su se trudili da iznenade publiku temama, izvođačima i maskama. Spisak skoro svih prethodnih 39 maskenbalskih tema možete pročitati na sajtu
http://www.kst.org.rs/nocni/40-kst-ov-maskenbal/

Za veliku 40. godišnjicu maskenbala KST će se potruditi da napravi odličnu atmosferu, da pripremi najbolje izvođače, spremi super nagrade i dočeka sve svoje posetioce s velikim zadovoljstvom!

Za sada je potvrđen jedan bend koji će nastupiti na Main Sage-u 28. decembra – a to je bend S.A.R.S.

Glasajte za temu, razmišljajte o plakatu, a što je najbitnije smišljajte masku!
Vidimo se!

Pogledajte još