Još dva dana do kraja glasanja za najbolji evropski festival!

Ako želite da se EXIT festival i ove godine nađe među 10 najboljih evropskih festivala, svoj glas za vodeći domaći festival možete dati ovde, i kao nagradu možete osvojiti ulaznice za neke od najboljih evropskih festivala.

Podsećamo da je EXIT jedini festival iz Srbije nominovan za ovu prestižnu nagradu. Pozivamo sve ljubitelje festivala i sve one koji žele da ovaj festival bude jedan od najboljih u Evropi da glasaju za EXIT i time još jednom pokažemo da naša zemlja ima puno lepih i pozitivnih slika koje može da podeli sa celim svetom.

Pored ovog priznanja, EXIT je nominovan i za drugu prestižnu evropsku festivalsku nagradu – UK festival awards, kao najbolji festival van Velike Britanije, i u ovoj kategoriji možete glasati ovde.

Na ovom takmičenju učestvuje više od 300 festivala iz 32 evropske zemlje, i veoma je značajno što se i EXIT festival našao u konkurenciji među najboljim festivalima u evropi. Prošle godine više od 500.000 fanova glasalo je za omiljene festivale, a pobednika odlučuje upravo kombinacija njihovih glasova i glasova stručnog žirija. Glasanje traje do petka, 1. novembra do 12h.

EXIT 2013 ostaće zapamćen kao jedno od najboljih izdanja festivala u njegovoj istoriji. Oboreni su brojni rekordi, kao što je ukupna poseta, poseta glavnoj bini i Dance areni, poseta sajtu exitfest.org i mnogi drugi.

Pogledajte još