Snimljen kako paniči u liftu nakon što je verenicu bacio sa balkona (VIDEO)

Sud je već čuo da je u džepu farmerki koje je Harnamova imala na sebi kada je pala bila pocepana ceduljica na kojoj piše: “U kući i van nje postoje kamere za nadzor”.

Neobično je, međutim, da sigurnosna kamera u stanu nije zabeležila šta se dogodilo tokom 69 sekundi od kako ju je Žitani uvukao u stan, pa do smrtonosnog pada.

Zato je međutim, detaljno zabeleženo Žitanijevo izbezumljeno ponašanje na hodniku i u liftu, dok se u pidžami spušta na ulicu, gde je još jedna od sigurnosnih kamera načinila jeziv snimak trenutka u kom se telo Harnamove razbija o pločnik.

Dok se hromirani lift spušta, Žitani se hvata za glavu i paniči, sa rukama na kolenima pokušava da se primiri, a zatim namešta majicu i žuri napolje.

Pošto sam pad nije zabeležen na traci, a Žitani tvrdi da nije kriv za ubistvo Harnamove, odnosno da je nije on gurnuo preko ograde, sud pokušava da na osnovu raspoloživih snimaka utvrdi istinu.

Na osnovu govora tela, kao i takvih momenata da na prvom snimku, dok devojku uvlači u stan, na sebi nema majicu, dok je u liftu ima, a na snimku između se vidi da je najpre potrčao bez nje, ali se vratio u stan da je obuče, sud želi da izvuče zaključke o njegovom psihičkom stanju, i o onome šta se zapravo dogodilo u luksuznom stanu Sidnejske petnaestospratnice.

Izvor: Blic

Pogledajte još