Pet modnih grešaka koje dodaju kilograme i godine

Prevelika suknja uz telo

Uski kroj suknje do kolena može da izgleda vrlo poslovno, ali i prilično seksi. Međutim, takva suknja mora savršeno da vam stoji, jer u suprotnom odaje sasvim suprotan utisak. Ako kupite preveliku suknju nemojte je nositi, već posetite najbližeg krojača i prilagodite je svome telu. Isto tako, suknja ne bi smela da prelazi preko kolena.

Cipele i torba u istoj boji

Pravilo koje se slepo poštovalo u nekim ranijim vremenina, u 21. veku više ne važi. Ista je situacija i sa ružem za usne, koji se više ne usklađuje nužno sa lakom za nokte. Ovi modni trikovi nekada su bili zakon, ali danas jedino mogu učiniti da izgledate starije.

Ne pridržavajte se striktno pravila i propisa, već pustite mašti na volju. Današnja moda spaja nespojivo i dozvoljava igre i eksperimente kako s bojama, tako i sa stilovima.

Kompletići

Recite ne svemu što se sastoji od dva dela. Kompleti jakni i pantalona ili suknji i majica ili prsluka otkrivaju nesigurnost i modni neukus.

Poigrajte se i iskombinujte majicu sa printom i jednobojni džemper ili sako i neku drugu mladalačku poslovno-elegantnu kombinaciju.

Cipele s debelom petom

Debele i glomazne potpetice, posebno one niže mogu izgledati vrlo nezgrapno. Ako nosite ovakve cipele zbog udobnosti, vreme je za promene, jer postoje mnogi modeli štikli, koje su istovremeno vrlo udobne i elegantne. Mala uska peta, špagerice, pluto cipele ili sandalei popularne platforme vrlo su moderne, a mogu izgledati odlično. Odaberite model koji vam najviše odgovara i za isti novac izgledajte moderno.

Prevelike muške košulje

Široki, muški krojevi košulja ispod kojih skrivate svoje telo izgledaju vrlo šljampavo i neukusno. Ukoliko želite zaista da prikrijete nedostatke, radije odaberite žensku, blago strukiranu košulju i sako dužeg kroja, koji će pokriti kritične delove i naglasiti ono što treba.


B92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.