Oteli devojčicu ispred škole, tri dana je držali zarobljenu i silovali

Zbog pretrpljenog šoka, učenica već desetak dana ne ide u školu, a zbog prijetnji roditeljima ni ostalo dvoje dece ne pohađa nastavu.

Njen otac Osman Huskić, kojem je 1996. godine mina odbila dio stopala, juče je obišao nekoliko medijskih kuća i dao izjavu o paklu koji je preživela njegova ćerka.

Nakon toga, ponovo je pozvan u Policijsku stanicu Doboj-Istok, gde je saslušan radi dodatnih činjenica o ovom slučaju koji je šokirao javnost.

"Moju ćerku su u automobil "golf 2" ispred škole u Klokotnici 28. oktobra ove godine uvukli S. Č. (34), Z. M. (51) i H. R. i jedna žena iz Gračanice kojoj nisam zapamtio ime. Iako sam nestanak deteta prijavio iste večeri, tek nakon tri dana su mi iz CJB Doboj javili da dođem po ćerku. Ona sada ne može sa spava, ustaje i viče „Pustite me“. Nije nam ispričala sve što je doživela, ali je majci rekla da je, kada se u zatočeništvu probudila, ležala među njima gola i krvava", ispričao je otac.

Iako je namjeravao ćerku da odvede na ginekološki pregled, nije uspeo jer od policije nije mogao da dobije zapisnik. Umesto zapisnika, Huskić tvrdi da je dobio šamar. Zna ime i prezime policajca koji ga je ošamario i protiv njega će, kako kaže, podneti tužbu.

Direktor OŠ „Klokotnica“ Nermin Džebić potvrdio nam je da učenica I. H. desetak dana ne dolazi na nastavu, kao ni dvoje manje dece Osmana Huskića. O slučaju je obavešten Centar za socijalni rad.

Preteće poruke

U Tužilaštvu TK su rekli kada su u pitanju seksualni delikti maloletnih osoba, u cilju njihove zaštite, ne žele davati nikakve izjave. I majka devojčice juče je potvrdila da je ćerka silovana na najbrutalniji način, kao i to da su to uradili ljudi iz komšiluka koji sada njoj i suprugu šalju preteće SMS-ove, s čim je policija u Doboju upoznata.

Izvor: Blic

Pogledajte još