ZBOG KOCKE: Kinez kidnapovao unuku i tražio otkup od svoje ćerke

Jedan 65-godišnji deda iz Kine šokirao je celu naciju nakon što je objavljeno da je kidnapovao sopstvenu unuku i tražio otkup od svoje ćerke u iznosu od 70.000 dolara!

Kineski mediji su nedavno izvestili o bizarnom slučaju dede zavisnika od kockanja koji je kidnapovao svoju četvorogodišnju unuku i držao je za otkup, tražeći od sopstvene ćerke da mu plati 500.000 juana (oko 72.500 dolara) ako ikada ponovo poželi da vidi svoje dete.

Bizarna priča, koja je šokirala i razbesnela milione Kineza, počela je kada je čovek, po prezimenu Juan, otišao po svoju mladu unuku iz škole. Ali, umesto da je odvede kući roditeljima, 65-godišnji deka je nazvao devojčicinu mamu, svoju rođenu ćerku, da joj kaže da treba da mu plati pola miliona juana ako želi da vidi svoju devojčicu opet!

U jednom trenutku, čovek, koji nije mogao da drži pod kontrolom svoju zavisnost od kockanja, zapretio je da će ubiti svoju četvorogodišnju unuku ako njegova ćerka ne plati otkupninu od pola miliona dolara u roku tri dana! Šokirana zahtevima svog oca, njegova ćerka je odmah pozvala policiju i gospodin Juan je uhapšen.

Nije jasno kada se tačno desio ovaj incident, ali Šangajski pravni žurnal je nedavno objavio da je potencijalni kidnaper već bio u zatvoru zbog svojih nepromišljenih postupaka. Pokušao je da za sve okrivi svoju ćerku, tvrdeći da ona ne želi ono što je dobro za njega, i da umesto boljeg života za njega, samo želi da je mrtav. Optužio je ženu i rekao da je nezahvalna.

Ogromna većina ljudi osudila je Juana zbog njegovih postupaka, rekavši da ne zaslužuje da ga nazivaju ni ocem i dedom, savetujući njegovoj ćerki da prekine sve veze sa njim do kraja života.

Novine su objavile da se muškarac prilagodio životu u zatvoru, a takođe je obnovio vezu sa ćerkom, uz pomoć svoje bivše supruge.

Izvor: Zanimljivostidana.com
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još