Prokuplje: Pronađena devojka bez svesti

Zahvaljujući brzoj intervenciji Hitne službe Doma zdravlja u Prokuplju, koju je pozvao slučajni prolaznik devojci je spašen život. Po prijemu poziva ekipa Hitne službe odmah je izašla na teren.

"Kako devojka u trenutku dolaska naše ekipe nije davala znake života, dežurni lekar je započeo proces reanimacije, koja je dala rezultate pa je na sreću devojka vraćena u život"
, kaže portparol Doma zdravlja u Prokuplju, Ljubica Stanković.

Ona ističe da je devojka nakon toga kolima Hitne pomoći prevežena na Odeljenje urgentne medicine bolnice „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju na dalju opservaciju. O ovom slučaju je obaveštena policija koja je izašla na lice mesta.

Jedan od stanovnika Poštanske ulice u Prokuplju, u blizini čije kuće se desio incident, tvrdi da ništa sumnjivo nije čuo niti video.

Ipak, kaže da je nakon što je stigla Hitna pomoć i uspešno oporavila nesrećnu devojku, primetio na njenoj glavi krvni podliv u predelu desne slepoočnice, kao i da je u trenutku dolaska Hitne pomoći bila okrenuta licem ka zemlji, što može ukazati da je bilo fizičkog kontakta.

U policiji nisu mogli više da kažu o ovom slučaju jer je ekipa još uvek na terenu. Više detalja o incidentu možda će se znati tokom narednih dana kada devojka bude u stanju da da izjavu istražnim organima.

Blic

Pogledajte još