GREŠKE MI SE NE OPRAŠTAJU: Milan Marić iskreno o karijeri i ljubavnom životu

Milan Marić već godinama važi za jednog od najtalentovanijih glumaca današnjice. Popularnog umetnika gledali smo u glavnim ulogama u filmu "Toma" koji govori o životu pevača Tome Zdravkovića, kao i seriji "Pad", koja je zasnovana na knjizi Žarka Lauševića.

Marić je sada za hrvatske medije progovorio o svom profesionalnom, ali i privatnom životu.

- Pisalo se o mom privatnom životu tako da sam u nekom trenutku morao da počem da se informišem u medijima o stvarima koje nisam znao o sebi. Imao sam osećaj kao da čitam neki strip sa svojim likom, koji izlazi u nastavcima. Zanimljivo je to. Moj život u tom stripu je dosta intrigantan i uzbudljiv - izjavio je glumac za "Večernji list".

Marić je govorio i o teretu popularnosti i o tome da se stiče utisak kako ima tek 32 godine i status velike zvezde, ne samo u Srbiji već i u susednim državama, poput Hrvatske.

- Nećemo žuriti, ja tek imam 32 godine. Može sve to naravno biti opasno, možete se pogubiti, izgubiti sebe. Ukoliko nemaš izgrađen odnos sa sobom, ako sa sobom počneš biti na "Vi", to može biti put bez povratka. Mislim da je i pitanje kako gledate na sopstveni uspeh. Da li na to gledate kao na nuspojavu svoga rada ili nešto što vam pripada samom činjenicom da ste rođeni. Što se mene tiče, uspeh, što god on značio, zapravo je tek početak, jer tek onda započinjete novi krug odluka kuda ćete i šta ćete dalje, ali počinje i još jedan krug. Krug procenjivanja svih - od kolega, reditelja, producenata, pa do publike. Samo su kriterijumi sada sve oštriji i oštriji, a greške vam se sve manje ili uopšte ne opraštaju. E, da se u svemu tome ne biste pogubili, mislim da morate dobro znati kuda ste pošli i zašto ste baš tuda zaputili i stalno sebe podsećati na to - izjavio je Marić.

Izvor: Večernji.hr
Foto: eugensmesni/Instagram

Pogledajte još