Rakovica: U lančanom sudaru poginuo vozač, povređena beba i još dvoje ljudi

Nesreća se dogodila oko 9.20 časova na mestu koje se nalazi oko 500 metara ispred tunela Straževica, odnosno na izlazu iz tunela ka magistrali, a u njoj su učestvovala tri putnička vozila i tegljač “Beograd puta”.

Najpre su se direktno sudarili putničko vozilo “opel astra” i tegljač, oba vozila beogradskih tablica.

Na licu mesta preminuo je vozač “opel astre”, a povređeni su vozač i suvozač iz teretnog vozila i prevezeni u Urgentni centar.

Na tegljač, koji se iskrenuo od siline udarca, naleteo je “sitroen sara”, borskih registarskih tablica, a iz toga vozila je jedna 10-mesečna beba prevezena u zdravstvenu ustanovu.

Potom je naletelo i treće vozilo marke “tojota”, beogradskih tablica, ali u njemu nije bilo povređenih osoba.

Trenutno je kompletna obustava saobraćaja na celoj toj deonici u oba smera, a uviđaj je u toku, istakli su u Informativnoj službi MUP-a.

Kako je izjavila Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura, lekari su pokušali da reanimiraju na licu mesta teško povređenu mušku osobu staru oko 20 godina.

Prema njenim rečima, muškarac star oko 36 godina je zadobio istezanje vrata i povredu ramena, dok je muškarac star 55 godina zadobio povredu leđnog dela kičme i oni su prevezeni u Urgentni centar.


Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.