Za koga Dejvid Bekam misli da su zgodni momci? (FOTO)

Bivši fudbaler Dejvid Bekam izjavio je da bi izabrao Breda Pita da tumači njegov lik na filmu. Upitan kog bi glumca želeo da vidi u filmu o svom životu, legendarni britanski fudbaler je rekao da bi "Bred Pit bio očigledan izbor".

- On ili Leonardo Dikaprio, ili možda Bredli Kuper. Sve su to zgodni momci - dodao je on.

(old_image)
Slike: AP

U intervjuu koji je dao radio stanici talkSPORT, Bekam je govorio i o svom povlačenju iz profesionalnog fudbala, navodeći da se prilično dobro snalazi u "penziji".

- Nije lako povući se i napustiti nešto što voliš, ali ja sam imao puno stvari spremno za dan kada ću prestati da igram. To je važno. Imam veliku porodicu, četvoro dece za kojim jurim naokolo, već je samo to dovoljno da vas zaokupi. Nisam još imao priliku da se skrasim i da mi nedostaje igra -dodao je on.

- Moja karijera je bila veoma uspešna proteklih 20 godina. To što sam završio karijeru u Pari San Žermenu i to sa trofejem, nešto je sasvim posebno -napomenuo je Bekam.

Slavni fudbaler se pojavljuje u dokumentarnom filmu "The Clas of 92" koji govori o mladom timu Mančester junajteda, koji su pored Bekama činili Pol Skols, Rajan Gigs, Niki Bat, Geri Nevil i Fil Nevil.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još