Ajped er brži, tanji i lakši

To u svakodnevnom radu donosi mnogo brže startovanje aplikacija i igrica, kao i daleko komfornije surfovanje internetom.

Kućište je napravljeno od brušenog aluminijuma, a hardverski i konstrukcijski je daleko ispred prethodnih modela. Jak hardverski sklop tableta "ajped er" prati i Retina ekran (9,7 inča) čija je rezolucija 2.048x1.536 piksela. Zahvaljujući tome slika je detaljna, a reprodukcija boja besprekorna.

"Epl" je oduvek voleo da ističe vizuelne i gabaritne prednosti svojih uređaja, pa je to uradio i sa najnovijim proizvodom "ajped erom".

S težinom od 469 grama i debljinom od 7,5 milimetara, to je najtanji i najlakši desetoinčni tablet. Konektivnost mu je takođe jedna od jačih strana, kao i baterija, sa kojom može da radi i 10 sati bez punjenja.

"Ajped er" u Srbiji, kao i ostali modeli, isporučuje se sa aktuelnom verzijom platforme IOS 7.

Što se Ajtjunsa tiče, zasad nema informacija kada će taj servis biti u potpunosti dostupan na ovim prostorima. Ako se vodimo logikom da je Ajtjuns uvek vrlo brzo startovao u zemljama u regionu nakon početka oficijalne prodaje nekog IOS-ovog proizvoda, ne bi bilo iznenađenje da postane dostupan do kraja godine. Ipak, to su zasad samo nagađanja.

Specifikacije:

Cena (sa PDV): od 55.090 din
Skladišni prostor: 16gb
Procesor: A7 + M7 koprocesor
Baterija: 10 sati
Dimenzije: 240x169, 5x7 mm, 469 grama
Platforma: IOS 7
Ekran: Retina 9,7 inča, 2.048x1.536 piksela

Izvor: Blic

Pogledajte još