Slavica Ćukteraš i Tatjana Vojtehovski isterale Staniju napolje!

Nije im po volji.
Slavica Ćukteraš i Tatjana Vojtehovski odbile su da budu u emisiji u kojoj je kao gošća trebalo da bude i Stanija Dobrojević. Da zlo bude veće po starletu, novinarka i pevačica bile su u različitim emisijama, te je ona provela ceo dan zaludna na Pinku. Ipak, krenimo redom.

Stanija je tog jutra došla iz Novog Sada na dogovoreno gostovanje u emisiji „Ja to tako“. Puna dva sata provela je u šminkernici i kod frizera, i taman kad je trebalo da uđe u studio, došlo je do komplikacija. Videvši da će deliti emisiju sa starletom, Slavica je pobesnela!

- Ja idem kući ovog momenta! Daj, bre, kako ste nas to sastavili! Po kojoj logici! - vikala je Ćukterašica na sve u studiju.
Shvativši da će ostati bez gosta, voditeljka Ivana Baltić zamolila je organizatore da smire strasti, ili da nađu alternativno rešenje, što su i učinili prebacivši Staniju da gostuje u „Ja to tako“, ali u emisiju koja se snima nekoliko sati kasnije. Nažalost, i nakon tročasovnog čekanja ponovio se isti scenario. Ovog puta s Tatjanom Vojtehovski.

- Bilo je zaista mučno gledati da je i iz druge emisije izbacuju - kaže naš izvor s lica mesta:

- Videlo se da je voditeljki neprijatno, te je odlučila da uradi samo desetak minuta namenskog intervjua i zahvali joj se na dolasku. Čak ni tad starleta nije sedela u studiju s gostima, već je bila izolovana sa strane.

Kad smo je pozvali za izjavu, nije htela da komentariše ovu neprijatnost, a u emisiji „Priča se, piše se...“ na sličnu temu Stanija je rekla:
- Čini mi se da nema osobe na domaćoj javnoj sceni koja me bar jednom nije „pljunula“. To me ne potresa - kazala je Dobrojevićeva.

Jelena Maćić
STANIJA, PRVO SE OBUCI

U Pinkovoj emisiji „Priča se, piše se...“ svoju nekadašnju suparnicu iz rijalitija „Survajver“ Jelenu Maćić Stanija je pitala za predlog šta je ove sezone u trendu, na šta joj je ova odbrusila:
- Za početak bi bilo dobro da se obučeš.

Izvor: Kurir

Pogledajte još