SVI STE POZVANI: Rođendan kluba InBox!

Od samog otvaranja visoko se pozicionirao u noćnom životu grada, pa je vrlo brzo postao jedno od nezaobilaznih tačaka za dobar provod. U svoju treću sezonu, Box je ušao „apdejtovan“, moderni enterijer zaslužio je naziv InBox.

Ovaj prefiks IN zapravo je vezan za novo, futurističko arhitektonsko rešenje prostora koje potpisuje gradski arhitekta Aleksandar Vidić. Duh svetskih motropola kojiim odiše klub InBox učiniće vam svaki izlazak nezaboravnim.

Iskustvo i atmosfera koje su vlasnici uspeli da prenesu iz letnjeg lokala kluba „Sindikat“, učinili su da treću godinu zaredom InBox bude jedan od kreatora trenda u noćnom životu prestonice. Ove godine petkom se gosti druže sa fenomenalnim Oliverom Stoiljkovićem, dok subotom možete uživati u programskim večerima. Klub InBox ove godine slavi svoj treći rođendan. Tri godine nezaboravnog provoda i noći za pamćenje.

Ovom prilikom pozivamo sve da u petak, 13.12.2013, svojim prisustvom uveličaju rođendansko slavlje našeg i vašeg kluba InBox. Za poklon - očekujemo pozitivnu energiju i dobro raspoloženje. Da se još jednom zajedno podsetimo zašto je Beograd Meka dobrog provoda.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.