Sve što ste želeli da znate o lezbejskom seksu, a niste smeli da pitate

U svom poslednjem tekstu odlučila je sasvim iskreno da odgovori na pitanja koja joj se privatno često postavljaju, a tiču se lezbejskog seksa. Evo šta je napisala u svom članku naslovljenom "Stvari koje ste želeli da znate o lezbejskom seksu, ali niste se usudili da pitate".

Šta tačno vas dve radite?

Načini na koje vodimo ljubav variraju kao kod heteroseksualnih parova. Ja ću reći i da je naš seks bolji jer ne postoji večno pitanje erekcije i kako će se ta erekciju obraditi. Osim toga, žene su sposobne za višestruke orgazme pa je vreme oporavka kratko ili nepostojeće. Upražnjavamo oralni seks, analni seks, klasičnu penetraciju i sve između.

Je l jedna od vas muško?

Ovo mi je pitanje uvek urnebesno smešno jer pokazuje koliko su duboko usađene rodne uloge u naše društvo. Ponekad su tu 'muževnije' žene ili one s drukčijim zahtevima koje vole da preuzmu kontrolu, ali ne uvek. Na kraju se sve svodi na lične preference, iskreno. I nije jedna uvek "gore", a druga "dole"... često menjamo uloge, ponekad i usred jednog seksa.

Da li vam je lakše jer ste obe žene i instinktivno znate šta ona druga voli?

Jako bih to volela. Ali baš kao i kod heteroseksualaca i nama, gay ženama, treba neko vreme da shvatimo šta nam leži. Nisam imala pojma šta radim dobrih godinu dana nakon što sam počela da spavam sa ženama. Tek kad sam upoznala svoju prvu devojku počela sam da shvatam koliko fantastičan može biti seks sa ženom.

Upotrebljavate li uvek strap-on?

Ne. Još jednom, zavisi od para, ali što se mene tiče to je stvar za 'specijalne prilike'. Neki ga upotrebljavaju češće. Ponekad se uživimo u uloge pa neko preuzme muževniju, a nekima je to generalno prijatnije.

Ako voliš žene, zašto imaš seks sa devojkom koja izgleda kao muškarac? Zašto jednostavno ne budeš s muškarcem?

Jer muškarci su muškarci. Budući da sam lezbejka privlače me delovi tela i mozak žena. Muškarci nemaju sise (u redu, imaju, ali nisu razvijene). Teško se na emotivnom nivou povezujem s muškarcima. Mogu da imam prijatelje, ali ne mogu u njih da se zaljubim jer se ne povezujemo na tom nivou. Ne možemo 'kliknuti'.

Ako imam potrebu da poljubim devojku, jesam li lezbejka?

Ne nužno. Naša kultura pridaje previše pažnje etiketama. Možda ste gay, možda niste. Nadam se da ćemo stići do trenutka u istoriji kad to više neće biti bitno".

Izvor: Index.hr

Pogledajte još