DJ John Digweed: Jedva čekam da stignem u Suboticu!

SVE O: JOHN DIGWEED U KLUBU "THE CODE"

Digweed je do sada u više navrata nastupa na Exitu, ali ističe da mu je posebno drago što će se sada srpskoj publici predstaviti i u malo dugačijem izdanju.
- Bio sam na Exitu i to je zaista fantastičan festival, važan ne samo za vašu zemlju, već za ceo region. Super sam se proveo svaki put, ali radujem se što ću imati priliku da se vašoj publici sada predstavim i u intimnijem, klupskom ambijentu. Tada ste nekako mnogo bliži sa fanovima i to za svakog DJ-a ima posebnu čar. Vidimo se u Subotici - kaže Degweed pred nastup.

Digweed je na sceni već pune dve decenije i smatra se za legendu progressive house zvuka, iako u svojim setovima kombinuje različite stilove, od progressive house-a, techna, tech house-a do minimala. Osnivač je agencije “Bedrock Records”, a i autor je velikih hitova “Gridlock”, kao i “Heaven Scent”, koja se i danas smatra progresiv himnom.

Kao domaća podrška nastupiće Speedy, Needle i Minimalistic, a početna cena karte je 1.500 dinara. Poznato je da Digweed puni i velike festivalske prostore, pa se zbog ograničenog kapaciteta kluba svim fanovima preporučuje da ulaznice obezbede na vreme. Karte se prodaju na blagajnama Eventima ili putem sajta www.eventim.rs.

Pogledajte još