Porodični posao: Tata plastični hirurg ćerkama ugradio silikone (VIDEO)

Majkl je svojoj starijoj ćerki, Britani za njen 18. rođendan ugradio silikonske grudi, a tri godine kasnije smanjio joj je nos. Šokantna je činjenica da je Čarm pod očev nož prvi put legla kada je imala samo 10 godina, a tada joj je preoblikovao pupak. Ove godine je i ona povećala grudi.

"Ima smisla da me operiše upravo moj otac. Najbolji je u tome što radi i znam da sam u njegovim rukama sigurna. U Orandž Kauntiju plastične operacije su svakodnevna stvar. Otkad sam ugradila silikone, sve mi prijateljice govore da odlično izgledam", rekla je Čarm.

Obe redovno kod oca odlaze na čišćenju lica i botoks tretmane kako bi pojavljivanje bora svele na minimum.

"Svaki drugi mesec obavim neki zahvat na svojoj koži. Mislim da je Botoks važan jer sprečava stvaranje bora, a ubrzigavam ga u svoje pazuhe kako bih smanjila znojenje"
, kaže ona

Sestre, koje su Majkl i njegova supruga Peni usvojili kad su još bile bebe, meta su mnogih negativnih kritika zbog konstantnog menjana fizičkog izgleda.

"Nisam imala grudi, bila sam ravna, a želela sam da se ugodnije osećam u svojoj koži. Imala sam 15 godina kada sam roditeljima prvi put rekla da želim da ugradim silikone. Znala sam da moram da čekam punoletstvo, ali sam im to govorila svaki dan",
priča Britani.

I zaista, kada je završila srednju školu, otac je iznenadio tako što joj je obavio ugradnju silikona u grudi. Ove sestre kažu da im nije neugodno zbog toga što ih otac gleda gole, jer on godišnje vidi na hiljade grudi pa mu je svejedno. Iako majka Peni nije bila srećna zbog odluka svojih ćerki vremenom se navikla.

Izvor: 24sata

Pogledajte još