Kao na filmu: Kriminalac povezan sa više ubistava hranom drogirao policajce, pa im pobegao

Filmska scena odigrala se juče na stanici podzemne železnice u Nju Delhiju dok su četvorica naoružanih policajaca bila u pratnji plaćenog ubice Paraša (27), umešanog u nekoliko ubistava, reketiranju i pljačkama.

Paraš je vozom vraćen iz grada Batinde, gde je davao iskaz pred sudom, prenosi AFP.

Policija Nju Delhija i dalje ne zna šta se tačno dogodilo, osim da su tri policajca pronađena u besvesnom stanju, dok je četvrti pronađen ošamućen u obližnjoj ulici.

Portparol policije Radžan Bagat rekao je da su policajci govorili nepovezano kad je policijski tim došao do njih.

Zna se da je prepredeni kriminalac ponudio policajcima na stanici hranu u koju su, kako se veruje, njegovi saradnici prethodno ubacili sedative, a potom oteli njihove pištolje i pobegli.

- Četvorica njegovih saradnika su ih najverovatnije pratili, pretpostavlja se, u policijskim uniformama, i spremno su čekali na stanici - prenosi indijski mediji.

Oni podsećaju da ovo nije prvi put da Paraš, koji se od marta nalazi u pritvoru, pobegne policiji.

Paraš, koji je desna ruka sada već ubijenog vođe opasnog kriminalnog klana, uspeo je 2012. da pobegne policajcima pošto ih je namamio u jednu radnju obećanjem da će im kupiti luksuznu garderobu.

Portparol policije je rekao da je reč o opasnom kriminalcu koga će, na osnovu informacija koje imaju, uspeti uskoro da uhvate.

Izvor: 24sata

Pogledajte još