Šest pravila ekološkog seksa: Štede vreme, čuvaju prirodu

Sve više ljudi zainteresovano je za očuvanje prirode, iako većini u ljubavnom zanosu na pamet sigurno ne padaju ekološka pitanja. Ipak, ima i onih koji vode računa o tome, čak i u zagrljaju voljene osobe. Evo nekoliko njihovih saveta:

Zajedno se tuširajte.
Što češće, to bolje, ali pod uslovom da tuširanje u paru ne traje duže nego kada ste sami! Vreme provedeno sa partnerkom pod tušem, štedi i vodu i vreme, jer je idealna predigra za seks.

Obavezno ugasite motor ako vodite ljubav u automobilu.
Rezultati mnogih istraživanja su pokazali da većina muškaraca seks u svom četvorotočkašu smatra izuzetno uzbudljivim i inspirativnim, ali se ne praktikuje po hladnom vremenu kada je potrebno da radi motor zbog grejanja.

Romantična večera za dvoje uz sveće
Ovo je idealna prilika da uštedete struju, ali i da udovoljite vašoj romantičnoj lepšoj polovini. Uz to, pogled na njene sjajne usne ili golo rame, obasjano treperavim plamenom, golica maštu i budi snažnu seksualnu želju.

Koristite isključivo biorazgradive prezervative od prirodnog lateksa, odnosno ekstrakta drveta kaučukovca.
Oni nisu hemijski tretirani i ne zagađuju prirodu. Zaštitnu gumicu posle upotrebe nikada ne bacajte u klozetsku šolju, već u kantu za đubre.

Umesto vijagre i drugih hemijskih afrodizijaka, koristite svima dostupne namirnice za koje je dokazano da podižu libido.
Pored odavno poznatih afrodizijaka kao što su ženšen, kakao, orasi i med, ista svojstva poseduju i jagode, šljive, grožđe i jabuke. Još ako, kao mnogi muškarci, volite da kuvate, eto prilike da obradujete svoju dragu, pripremite joj ukusnu poslasticu koja će probuditi strast.

Tokom seksualnog odnosa prigušite svetlo.
Ako ne koristite štedljive sijalice, koristite romantičan plamen sveća ili vodite ljubav u potpunom mraku, što može da bude vrlo uzbudljivo. Dozvolite čulu dodira da se istakne.

Izvor: B92

Pogledajte još