fbpx

Mirka Vasiljević ne može da napusti Francusku!

Supruga fudbalera Vujadina Savića je primorana da bude u Bordou za praznike jer njenoj ćerkici Adrijani, koju je na svet donela 7. decembra, francuske vlasti nisu dale pasoš.

Kako beba koju je dobila u braku s fudbalerom Vujadinom Savićem nema mogućnost da izađe iz Francuske, glumica će ostati razdvojena od porodice i prijatelja dok se problem s papirima ne reši.

- Nažalost, primorani smo da u Bordou čekamo da se reši papirologija, a nadam se da će do januara beba dobiti pasoš kako bismo mogli da doputujemo u Srbiju i ostatak praznika provedemo s najmilijima - rekla je Mirka juče za „Blic“.

Mirkin nevenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić zbog profesionalnih obaveza doputovao je pre nekoliko dana u rodni grad, gde će se kratko zadržati, da bi se potom vratio u Bordo i bio tamo s Mirkom, Adrijanom i sinom Andrejem.

- Nije isključeno da će Mirkini i Vujadinovi najbliži članovi porodice rešiti da im boravak učine lakšim i otputuju kod njih već za nekoliko dana. Vujadinova mama Marina Rajević Savić je i posle prvog Mirkinog porođaja bila uz Mirku da pomogne oko bebe dok se glumica nije sasvim oporavila, a koliko joj obaveze to dozvoljavaju, priskače u pomoć i Mirkina mama - rekao ja za „Blic“ izvor blizak porodici.

Inače, očekuje se da se Mirka brzo po povratku u Srbiju vrati i glumačkoj karijeri, koja ni do sada nije trpela zbog njenog privatnog života. Sigurno je da će biti uz ćerkicu dok ne ojača, ali već tokom godine je velika šansa da se vrati svom pozivu.

Mlada mama

Mirka je postala majka sa 21 godinom, da bi dve godine kasnije rodila i drugo dete. Glumica u svakoj prilici ističe da je majčinstvo božji dar i da Vujadin i ona sanjaju o velikoj i srećnoj porodici.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.