VUJADIN ĆERKAMA VEĆ DRŽI PREDAVANJA O MOMCIMA: Mirka Vasiljević progovorila o privatnom životu i odrastanju naslednika

Glumica Mirka Vasiljević pored glume bavi se i privatnim biznisom. Ova majka četvoro dece, uspešna je na svim poljima, a kako organizuje svoje vreme i sve postiže, pričala je u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

- Započela sam novi biznis... To je nešto čega još uvek nema na našim prostorima. U pitanju su zdrave torte pune vitamina... Dakle, od početka do kraja su te torte napravljene od voća. Deca najbolje reaguju na njih. Bukvalno raščerupaju sve to i čak i kada ostane nešto od toga možete da napravite ceđeni sok. To možda izgleda jednostavno, ali nije. Potrebno je dosta truda i rada sve to oblikovati i napraviti u formi torte. Najbitnije je da time usrećujem ljude i na taj način im izmajmljujem osmeh.

Ona je zatim progovorila i o porodici, deci i suprugu Vujadinu, pa otkrila kako uspeva da bude dobra majka.

- Ja se trudim da budem najbolja verzija sebe. Nije tako jednostavno biti majka. Morate imati oči i na leđima. Detetu treba biti i prijatelj, ne samo roditelj. Veliki je izazov biti danas roditelj.

Glumica je otkrila kako Vujadin već priča sa ćerkama o momcima.

- Vujadin već počinje da priča ćerkama šta smeju, a šta ne! Već im drži predavanja o momcima! Starija ga gleda i mislim da već razmišlja u sebi: "Ma, ja ću raditi onako kako ja želim!". Šalim se malo, ali generalno, kada kažemo "ne", to znači ne, moraju da nas slušaju... Oboje smo policajci u kući.

Izvor: Pink.rs
Foto: savicvujadin/Instagram

Pogledajte još