GLUMICA POSTAJE PREDUZETNICA: Mirka Vasiljević sa prijateljicom pokrenula novi biznis

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić upoznali su se kao deca, kada su oboje imali po samo dve godine. Kasnije ih je život spojio nakon jedne žurke, kada su se prvi put i poljubili.

Mnogi se pitaju kako izgleda prosečan dan Mirke Vasiljević. Glumica pored poslovnih obaveza vodi računa o čak četvoro dece, ali i izabraniku Vujadinu.

Iako je nedavno pričala da razmišlja o proširenju porodice i da priželjkuje blizance, Mirka je ipak odlučila da svoje vreme posveti novom poslovnom poduhvatu.

Naime, Mirka je odlučila da se upusti u biznis sa jednom prijateljicom, sa kojom će praviti torte.

Kako se Mirka odlično snalazi u kuhinji i u nekoliko navrata je pokazala recepte za razne poslastice, ovo se čini kao logična poslovna odluka, piše "Hello!".

Da li će Vujadin sad morati da se malo više brine o deci, ostaje da se vidi, iako ne sumnjamo da će Mirka uspeti da odlično uklopi novi poslovni poduhvat sa porodičnim životom.

Podsetimo, Mirka Vasiljević dugo je u ljubavi sa fudbalerom Vujadinom Savićem, a kako je otkrila, univerzalni recept za dobru organizaciju ne postoji, a kako priznaje ni kod nje nije uvek sve sjajno i perfektno.

- I kod mene se dešava da ide, ide, pa stane. Nije uvek sve sjajno i perfektno, dešava mi se da mislim da nema izlaza, kako ću sve stići, kako ću se organizovati... Ali, ako sedite skrštenih ruku, ništa neće moći da se sredi. Nema čekanja, mora istog trenutka da se krene - istakla je Vasiljevićeva jednom prilikom u emisiji na "Prvoj" i priznala da joj se desi da pomeša imena devojčica:

- Malo mi i godine rođenja budu problem. Trudim se da ih pustim da budu svoji, ali mora da se zna ko je dete, a ko je roditelj. Najstariji sin ima 11 godina i veoma je samostalan, što se ogleda u organizaciji dana. Ima već drugare, kaže ima svoje kontakte. Pravi već neke gluposti, koje su poznate.

Izvor: Blic.rs
Foto: mrhairaleksarabrenovic/Instagram

Pogledajte još