Prodaje nevinost na internetu, a dobila bračnu ponudu od milionera

Prva aukcija je okončana u oktobru ovde godine, a kupac koji se predstavio kao Natsu iz Japana bio je spreman da plati 780.000 dolara za seks sa Katarinom.

Iako je dogovor sklopljen, "Hafington post" prenosi da je Brazilka odustala jer se Natsu nije uklapao u opis koji je dao. Zbog toga je ponovo pokrenula aukciju, na kojoj sa 440.000 dolara vodi Amerikanac pod nadimkom Vajt.

Katarina kaže da je u međuvremenu dobila još jedan primamljiv predlog.

- Zgodan je, inteligentan i veoma romantičan. Živi u predivnoj vili koju mi je pokazao preko veb-kamere - rekla je studentkinja.

Bogataš, čije ime i rodnu zemlju Katarina ne želi da otkrije, naziva sebe "naprednim muslimanom", ali kaže da mu se ne dopada to što mlada žena javno prodaje svoju nevinost.

- Predložio je da se nađemo na Malti. On bi platio putovanje na koje bih povela i svoju porodicu. Ne znam da li želim da se udam, jer brak ipak predstavlja mnogo više od novca. On uključuje i osećanja. Ako među nama proradi hemija, neću se ustručavati da mu kažem "da" - rekla je Katarina.

Brazilka je pre pokretanja aukcije istakla da "nije prostitutka" i obećala da će 90 odsto zarade dati za izgradnju kuća u favelama.

Izvor: 24sata

Pogledajte još