TRAGEDIJA U UŽIČKOJ: Išao da zapali sveću sinu pa pokosio dvoje pešaka

Kako se sumnja, on je u trenutku nesreće u krvi imao 1,48 promila alkohola u krvi.

"Kada je čuo sta je učinio, i da mladić i devojka nisu preživeli udarac, Milorad M. poćeo je da plače i da ponavlja da je ubica. Zbog teškog psihičkog stanja, on nije bio u stanju da ispriča kako se dogodila nesreća"
, kaže izvor.

Kako navodi, Milorad M. prethodno je u policiji rekao da se sve dogodilo u sekundi i da je pokušao da mladiću i devojci ukaže prvu pomoć. On je, kako navodi, objasnio i da je u ponedeljak bila trogodišnjica pogibije njegovog sina.

"Njegov sin poginuo je na isti dan tri godine ranije, na nekoliko stotina metara od mesta na kom su nastradali Irena K. i Dalibor S. Pre nesreće koju je izazvao, kako je rekao, obišao je to mesto kako bi sinu zapalio sveću"
, navodi on.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je uzela i snimak sigurnosnih kamera sa jedne od kuća u Užickoj ulici, na čijem snimku se vidi trenutak nesreće.

Više javno tužilastvo zatražilo je da Miloradu M. bude odredeđen pritvor do 30 dana zbog visine zaprećene kazne, kao i da ne bi uticao na svedoke koji ce tokom postupka biti saslušani.

Izvor: Alo

Pogledajte još