Pronađena Kristina Ćurković: Hrvatska desničarka zadržana u policiji na razgovoru

“Pronađena je živa i zdrava”, potvrdio je Hodak. Advokat Kristine Ćurković dodao je da trenutno nije upoznat s okolnostima njenog nestanka.

“Ona se sada nalazi u policiji, tako da niko ne može do nje. Ali verujem da ćemo uskoro saznati ko stoji iza čitave priče, ako ko i stoji”, rekao je on.


Nestanak Kristine Ćurković policiji je prijavila njena sestra u petak oko 21:30 sati. Ćurković je Novu godinu dočekala u Vukovaru, gde je bila i na Tompsonovom koncertu. U četvrtak je otputovala za Zagreb, odakle je trebala nastaviti dalje za Split.

Porodici se javila iz Zagreba, a kako nije sela na predviđeni autobus za Split, njena je sestra alarmirala policiju i pokrenuta je potraga. Advokat Hodak ranije je potvrdio da se Ćurković u četvrtak oko 17 sati mobilnim razgovarala s prijateljem iz Splita, i da je signal njenog mobilnog uređaja lociran u Dugom Selu.

Puno buke ni oko čega

Radikalni desničari širom Hrvatske zbog navodnog su se nestanka digli na noge. Stožer za odbranu hrvatskog Vukovara građane je pozvao da im dojave sve informacije koje imaju o Ćurković.

Izvor: index.hr/ foto> Facebook