Željko Joksimović na Trgu za doček Srpske nove godine!

Sem njega, nastupiće i Nataša Bekvalac, Jelena Tomašević i Nikola Rokvić.

Željko Joksimović je već pevao u Novom Sadu, za doček Nove 2005. kada je gradonačelnica bila Maja Gojković i tada je centralni gradski trg bio prepun njegovih fanova. Jedan je od najpopularnijih pevača sa balkanskih prostora, a dva puta je nastupao i na Evroviziji osvojivši drugo i treće mesto. Ume da svira 12 instrumenata, a uspešan je i kao kompozitor.

Nataša Bekvalac, Jelena Tomašević i Nikola Rokvić su već zajedno pevali ove godine i to na dočeku u Beogradu gde je glavna zvezda bila Svetlana Ražnatović. Inače, dugo se spekulisalo da će se popularna narodna pevačica i po treći put pojaviti pred Novosađanima u manje od dva meseca, ali je sve ostalo samo u domenu nagađanja.

Podsetimo, iz Gradske kuće je nedavno saopšteno da je u toku anketiranje građana sa ciljem da se saznaju njihove želje u vezi sa organizacijom proslave 13. januara na Trgu slobode, kao i njihove sugestije u vezi sa tim ko bi mogao da nastupi u muzičkom programu. Grad je prošle godine po prvi put u novijoj istoriji na centralnom trgu organizovao doček Nove godine po julijanskom kalendaru, a svi izvođači su bili iz Novog Sada (Garavi sokak, Amajlija, Apsolutno romantično, Mladost, Zvuci s kamena i Rođenice) i nastupali su besplatno.

Iz Gradske kuće još nema potvrde informacije o tome ko će nastupiti 13. januara, a da li će i ovogodišnji izvođači pevati bez honorara i koja će biti tačna satnica znaće se posle konferencije za medije koja je planirana za petak.

Pogledajte još