Danijel: O Jovani neću reći nijednu ružnu reč, trebalo da bude majka moje dece!

- Neću reći o njoj nijednu ružnu reč jer sam želeo da to bude majka moje dece, a sve što je navela će morati da dokaže na sudu. Za sad toliko! kratko je rekao Danijel.
Podsećamo, Jovana je izjavila da se Danijel i ona razvode, ali razlog, kako je navela, nije gubitak bebe. Ona tvrdi da ju je Danijel fizički zlostavljao, koristio kao "paravan", te da je njihova veza bila čist marketinški trik.

- Moje nezadovoljstvo traje već duže vreme, ali ja nisam želela ništa da iznosim u javnost, dok se u sve ne uverim. Shvatila sam da sam ja od samog početka naše veze i ubrzo braka bila samo marketinški trik i kako je sve planski odrađeno! Da sam mu ja u stvari sve vreme samo bila paravan. Za ova tri meseca sam svašta doživela... fizički napad, gde me je Danijel hvatao za vrat i pretio da će nastaviti, ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Da ne odgovara za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi - rekla je Jovana.

Ona je dodala da je Danijel po svaku cenu želio da je zarobi u kući, zbog čega je propustila razne poslovne prilike.

Prema njenim rečima, priče da je Danijel homoseksualac su istinite.

- Od kako smo se doselili u Beograd, on me nije primećivao, stalno je imao obaveze, izlazio sa društvom... Kada je bio kod kuće sve vreme je provodio na laptopu u virtuelnom svetu sa ko zna kim? - tvrdi Jovana.

Autor: Cdm.me

Pogledajte još