Priveden Čupo Kalač

Bivši učesnik rijalitija Farma Čupo Kalač priveden je u utorak jer je izazvao saobraćajni udes u Beogradu kada se svojim automobilom „reno megan“ zakucao u „opel“!

Saobraćajna nesreća, u kojoj je krivac verenik pobednice popularnog rijalitija Jelene Golubović, dogodila se u utorak oko 13 časova u ulici Tadeuša Košćuška, na sreću nema povređenih, ali na automobilima je pričinjena materijalna šteta.

Kalač, koji je strani državljanin i duži niz godina živi u Švedskoj, posle udesa saslušan je kod istražnog sudije gde je priznao krivicu.

"Bio sam u kolima sa mojom Jelenom, nju sam odvezao kući i krenuo za Pančevo. U trenutku dok sam gledao da li sam promašio ulicu, udario sam u automobil koji je bio ispred mene, a on je zatim udario u još jedan auto koji se kretao ispred njega i time sam izazvao lančani sudar", rekao je Čupo, vidno nervozan i dodaje da je odmah otišao u policiju.

"Drug me dovezao u stanicu da dam izjavu. Upravo sam bio kod sudije za prekršaje i naravno da ću platiti kaznu. Nisam se uplašio, bitno mi je samo da nikom ništa ne fali. Znate, vozio sam 20 na sat, to je bila velika sreća, odmah idem kod moje Jelene, koja se veoma zabrinula", rekao je pevač!

Kurir

Pogledajte još