Zavodnički trikovi koje morate isprobati!

Muškarcima je potrebno samo sedam sekundi da procene da li im se neka žena sviđa, tvrde istraživači sa Univerziteta Oregon. Za oko im prvo "zapadne" dekolte, potom obrate pažnju i na druge atribute. Isprobate zavodničke trikove koje predlaže psiholog Sijena Fokner...

S obzirom na to da je odeća ipak presudna za prvi utisak, opredelite se za jednu do dve boje, jer je efektnija i više privlači muške poglede. To se ne odnosi na crnu, osim ako nije u pitanju mala seksi haljina, jedan od najvernijih saveznika žena.

Većina pripadnika jačeg pola "pada" na štikle, ali i bez njih možete da osvojite muško srce ako blago njišete kukovima i hodate pretežno na vrhovima prstiju, posebno u baletankama.

Ukoliko popravite nabore na odeći pre nego što pružite ruku muškarcu koga upoznajete, njegova reakcija će biti mnogo toplija i strastvenija, nego da ste to učinili izgužvani.

Gola ramena imaju gotovo isti efekat na jači pol, kao i gole grudi, posebno ako su lepo oblikovana. Obucite bluzu ili haljinu bez rukava kada želite da osvojite nečije srce.

Izvor: Večernje Novosti

Pogledajte još