Bus Plus zahvalio vozačima GSP-a za odbranu kontrolora

0

Na liniji 27 juče je verbalno napadnuta kontrolorka u javnom prevozu M.S. koju je od putnika koji nije imao kartu zaštitio vozač I.D. Tim povodom kontrolori i uprava kompanije Apex Solution Technology uputili su otvoreno pismo zahvalnosti kolegama vozačima Gradskog saobraćajnog preduzeća.

– Vozač autobusa I.D., hrabro je ustao u njenu odbranu i tako predupredio teže posledice. Zahvaljujemo mu se, kao i svim kolegama koji su i do sada u sličnim slučajevima, pružajući pomoć, svoju ličnu bezbednost podredili ljudskosti. U vremenu kada na posao odlazimo strepeći za svoju elementarnu sigurnost, nezaštićeni od teških verbalnih i fizičkih napada jednog broja putnika koji ne žele da plate uslugu koju koriste, zahvalni smo na pomoći koju dobijamo od vozača javnog prevoza – piše u saopštenju.

“Svesni da ustajući u našu odbranu i sami ulazite u velike rizike, važno je da znate koliko cenimo vašu požrtvovanost i spremnost da se zajednički odbranimo od agresivnih nasrtaja malog broja nesavesnih putnika čija smo svakodnevna žrtva”, navodi se dalje u saopštenju.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.