SEKS SKANDAL: Bil Klinton bio sa Liz Harli, a Hilari spavala u susednoj sobi!

Američki mediji su do ovog otkrića, dostojnog hit serije "Skandal", došli na osnovu snimka koji je bivši Lizin partner, glumac Tom Sizmor, napravio prošlog januara. Na njemu, 52-godišnji glumac, koji je i sam bio tri godine u vezi sa Liz, navodi da je on ugovorio sastanak između Klintona i poznate glumice. On kaže da mu je prilikom projekcije filma "Spasavanje redova Rajana" u Beloj kući 1998, Klinton prišao i zamolio da ga upozna sa Liz.

"Zabavljali ste se sa Liz Harli četiri godine, zar ne? Da li je još uvek viđate", bio je znatiželjan predsednik, pre nego što je zatražio glumičin broj telefona.

Sizmor tvrdi da je Klinton odmah pozvao Liz i da je po nju poslao svoj avion koji ju je dovezao te iste večeri u Belu kuću, iako se prva dama, Hilari Klinton, nalazila u susednoj sobi. Sizmor kaže da je nekoliko sati kasnije video svoju bivšu partnerku u hodnicima predsedničke palate, u pratnji agenta.

Liz je navodno provela četri dana u Beloj kući. Ona je kasnije ispričala Sizmoru da nije bilo nikakvih problema jer su prva dama i predsednik spavali u odvojenim sobama. Glumica i predsednik su se navodno povremeno viđali tokom godinu dana sve dok Klinton nije prekinuo vezu, tvrdeći da je počeo da se zaljubljuje u Liz.

"Nisam ja za ljubav, a počinjem da mislim da bi mogao da se zaljubim u tebe", rekao je, prema Sizmoru, Klinton prilikom raskida sa Liz.

Kurir

Pogledajte još