Veza Bila i Liz je izmišljotina!

Izmišljotina! Bil Klinton, bivši predsednik SAD, nije imao aferu sa britanskom glumicom Elizabet Harli i oni nisu imali seks u Beloj kući dok je u susednoj sobi spavala Hilari Klinton.

Pročitajte: SEKS SKANDAL: Bil Klinton bio sa Liz Harli, a Hilari spavala u susednoj sobi!

Priču punu sočnih detalja o aferi koja je trajala godinu dana i Klintonovoj zaljubljenosti u Elizabet izmislio je glumac Tom Seizmor, bivši ljubavnik britanske lepotice. Tabloid „Globe“ preneo je da je Bil od Toma na jednom prijemu tražio broj telefona bivše devojke. „Daj mi broj! Naređujem ti! Ja sam vrhovni zapovednik“, navodno je Tomu rekao Klinton. Priča se da je Klinton po Liz, koja je tada bila u Los Anđeles, poslao službeni avion kako bi što pre došla u Vašington. Na pitanje da li su Bil i Elizabet imali seks, Tom je uzvratio: Pa šta misliš da su radili? Ostala je u Beloj kući četiri dana!”.

Seizmor i Elizabet su u vezi bili tri godine, ali sve se raspalo još 1995. Čitavu izjavu tabloid ima snimljenu. Dan kasnije, Tom demantuje čitavu priču. „Nikada nsiam bio u Beloj kući i nikada nisam sreo Klintona. Ne demantujem da sam rekao ove stvari, ali ništa od toga nije istina. Sve je izmišljotina. Bio sam naduvan.“

Klintonov portparol potvrdio je da su se nekadašnji predsednik i glumica družili 2001. godine, a 2005. su fotografisani zajedno na jednom maskembalu.

Izvor: Alo

Pogledajte još