Ovan "pada" na crvenu boju, Lav na zlato, a Škorpija na malu crnu haljinu

Ovan
Crveno, crveno i samo crveno. Ovan jednostavno ne može da odoli toj boji pa se slobodno "zacrvenite" od glave do pete. Osim toga, Ovnovi vladaju čelikom i gvožđem pa ne zaboravite da odevnu kombinaciju začinite štiklama sa šiljcima.

Bik
Bik je zemljani znak i vlada u vreme proleća pa je sklon slatkastom, zemljanom mirisu koji možemo da osetimo nakon kiše. Kod njih se sve vrti oko preplanulog tena, zelene i drugih zemljanih boja. Obucite se u skladu sa tim i sigurno ćete privući pažnju Bika.

Blizanci
Život je poput zabavnog parka za ovaj znak kojem sve vrlo lako i vrlo brzo dosadi. Zato, ako želite da postanete predmet njihovog interesa, a onda i da zadržite taj status, neka vam izgled i garderoba budu raznoliki baš poput njih. To neće biti lako, ali mogli biste i sami dobro da se zabavite birajući i kombinujući.

Rak
Rakovi su primarno porodični ljudi, ali to ne znači da ih privlače kecelje. Vole plavu boju koja se često poklapa s bojom njihovih očiju, ali i ostale "vodene" boje koje izražavaju njihovu ljubav prema nežnosti i sigurnosti.

Lav
Lav vlada zlatnom bojom i obožava svetle, ali jarke boje. Ako želite da zapadnete za oko jednom Lavu, ili Lavici, obucite se u zlatne nijanse. Ako sebi ne možete da priuštite skupe modne dodatke ili pravo zlato, barem se pobrinite za to da na odeći imate zlatnih detalja. I da, crvena boja je poželjna s obzirom na to da se radi o vatrenom znaku.

Devica
Poznate su po gotovo opsesivnoj ljubavi prema čistoći i urednosti pa proverite da li vam je odeća dobro ispeglana i da li imate mrlja na njoj pre nego što ostvarite prvi kontakt. Ne brinite se ako Devica nije toliko uredna ili doterana kako biste očekivali. To verovatno znači samo da je žurila da vas što pre upozna.

Vaga
Ovaj znak traži ravnotežu u svemu. Zato, ako želite da privučete njihovu pažnju, pobrinite se da ste usklađeni. To podrazumeva usklađen kaiš, cipele i torbu, a da ne govorim o nekim drugim, "ličnim" dodacima. I bez jarkih boja. Vage vole suptilnost.

Škorpija
Njihova je boja crna i nemojte da mislite da vas neće primetiti ako ne nosite nešto upadljivije. U njihovim glavama je mala crna haljina ili elegantno crno odelo mnogo zavodljivije i upadljivije od klovnovskih odela.

Strelac
Ovaj znak je poznat po ležernosti pa ako želite da privučete njihovu pažnju, nemojte da preterujete sa doterivanjem, a nemojte nikad ni od njih da očekujete formalno odelo. Osim ako se zaista ne dosađuju i ne predlože sami. Idealna odeća za vas? Farmerke, dobre patike i zabavna majica koja vam dobro stoji.

Jarac
Za razliku od Strelaca, ovaj znak zaista voli da se dotera. Ako ih upoznajete u službenom okruženju, i oni će hteti da vas vide u formalnom, ali pažljivo biranom izdanju. Obožavaju uniforme, uključujući one koje zapravo svako od nas svakodnevno nosi u kancelariju, pogotovo sa prugicama. To im govori da ste prodorni i uspešni.

Vodolija
Da li imate neku odeću iz 60-ih? Ako nemate, pronađite neku vintage prodavnicu i tu ćete sigurno naći put do srca Vodolije. Ili to ili isprobajte sa nekom ludom, ali sofisticiranom frizurom koju niko drugi nema. Oni žele da sve što ima veze s njima, uključujući i njihovog partnera, odražava različitost.

Ribe
Nežno i prirodno - to je ono što Ribe vole. Činjenica je da su sklone i glamuru, ali samo kako bi mogle da pobegnu od stvarnosti. Ako želite da ih zadržite kraj sebe, moraćete da naučite svaki kozmetički trik koji ste ikad pročitali, i ne govorimo samo o šminki. Oblačenjem svaki dan možete da izrazite stav.

Pogledajte još