KRAJ: Nataša i Vlada raskinuli veridbu!

"Nataša i Vlada su po ko zna koji put pokušali da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, ali im nije išlo. Nata je otišla kod dečka u Tajland i svi su imali priliku da se uvere u njihovu idiličnu vezu sudeći po zajedničkim slikama koje su objavljivali na društvenim mrežama. Koliko sam upućen, njih dvoje imali su manje rasprave i tokom odmora, ali po njenom povratku u Beograd, sve češće su se svađali! Kako Vlada nije mogao da krene sa svojom devojkom u Srbiju zbog posla koji ima u Tajlandu, to je dodatno otežalo situaciju. Ovog puta rešili su da stave tačku na vezu, jer ni veridba nije uspela da učvrsti njihov odnos, pa su i nakon toga nekoliko puta raskidali i opet se mirili, a sada, kako oni sami tvrde, definitivno je kraj", priča izvor blizak poznatom paru.

U ove tvrdnje mogli smo da se uverimo i pre nekoliko dana, kada je pevačica na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u venčanici, nakon čega su je prijatelji pitali kada će se udati, a ona je odgovorila da se to neće desiti!

"Svadbe neće biti!", napisala je atraktivna Novosađanka. Nikada ni jedno ni drugo nisu želeli da komentarišu ni raskide ni pomirenja, što se desilo i sada.

Natašu se nije javila, dok Vuksanović, koji se nalazi u Tajlandu, nije odgovorio na poruke.

Izvor: PressOnline

Pogledajte još