Boje koja svaka žena može da nosi

Veliki broj žena tvrdi da određene boje nisu za njih, te ih zbog toga najčešće izbegavaju. Međutim, nekoliko boja zaista fantastično stoji svim ženama. Pored toga, one im pomažu i da poboljšaju celokupni izgled. Pitate se koje su to boje? Saznajte u nastavku.

Crna

Jedna je od najboljih boja koja stoji dobro svakoj ženi. Ona šalje poruku o eleganciji i osećaju profesionalizma. Takođe, crna se fanastično slaže sa svim drugim bojama, pa je veoma lako možete uvrstiti u svoju garderobu.

Tamno plava

Ona dobro stoji svakoj ženi, te šalje poruku ugodnosti, sigurnosti i odgovornosti. Kao i crna, odlična je jer se može, bez straha, kombinovati sa svim drugim bojama.

Siva

Ona može da vam se čini dosadnom, ali nećete pronaći ženu kojoj siva boja ne stoji dobro. Štaviše, njenaneutralnost je ono što joj daje čar, a u kombinaciji sa jarkim bojama (crvena, žuta, narandžasta) ona dolazi do svog punog izražaja.

Ljubičasta

Ljubičasta boja svih nijansi savršeno laska svakoj boji kose i tena, te se veoma lako kombinuje sa crnom i smeđom bojom. Ona je raskošna i zrači samopouzdanjem.

Smeđa

Ona je uvek u trendu i možete da je nosite u svim sezonama. Smeđa boja daje osećaj odgovornosti, te šalje poruku ovanvremenskoj eleganciji. Zgodna je i zbog toga što može da se kombinuje sa većinom drugih boja.

Izvor: B92

Pogledajte još