Dženkins: Vođe Delija Bogdanov i Dunjić me nisu napali!

"Netačno je da me je bilo ko napao ili maltretirao na bilo koji način. U restoranu sam bio u društvu dve devojke. Večerali smo i posle nekog vremena u restoran su ušla dvojica momaka, primetili su me i prišli našem stolu", rekao je Dženkins za zvanični sajt kluba.

Po pisanju jednih beogradskih novina, navijači Zvezde Ivan Bogdanov i Velibor Dunjić su u jednom novobeogradskom restoranu napali i pola sata maltretirali Dženkinsa.

"Na engleskom su mi objasnili da su navijači Crvene zvezde, pokazali su mi svoje tetovaže i pozvali me da im se pridružim za njihovim stolom što sam i učinio. Bili su izrazito prijateljski nastrojeni, razgovarali smo o utakmici, nije bilo nikakve tenzije ni ružnih reči", rekao je košarkaš Zvezde.

Dženkins je dodao da je sa Dunjićem i Bogdanovim razgovarao o košarci,

"Pričali smo o košarci, o onome što nam predstoji u nastavku sezone i važnim mečevima koji slede. Slikali smo se i to je sve", dodao je on.

Crvena zvezda je saopštila da sa navijačcima kluba ima dobar odnos, kao i da se oni ne mešaju u rad kluba.

"Crvena zvezda je velika porodica i tako funkcioniše. Takođe, KK Crvena zvezda želi da istakne da se ne stidi svojih navijača i jasno poručuje da svaki pojedinac za svoje postupke treba da odgovara po zakonu", navodi se u saopštenju.

Velibor Dunjić i Ivan Bogdanov su bili u zatvoru. Viši sud u Beogradu je Dunjića krajem 2013. osudio na dve godine zatvora zbog napada na predsednika Liberalno-demokratske partije Čedomira Jovanovića u Segedinu, u Mađarskoj.

Beta

Pogledajte još