Beko: Kod nas od Stanije i Soraje ne možete da živite

Jedan od najkontraverzijnih biznismena, vlasnik Luke Beograd Milan Beko, nakon najave Toplice Spasojevića svoje izlaganje je počeo rečima:

- Hvala na estradnoj najavi, ali ja nisam kandidat za hapšenje, Vojin je debitant pa njemu ostavi važna pitanja za kasnije.

Ovaj komentar izazvao je salvu smeha u sali nekon čega je Beko izneo svoje mišljenje o pitanju koje mu je postavljeno "Da li je Srbiji potrebna reindustrijalizacija ili ne?".

- To je kao da me pitate da li je bole biti bogat ili siromašan. Reći ću bogat, lep ili ružan, lep, bogat ili ružan, bogat – objasnio je Beko na koji način se postavlja to pitanje.

- To je banalizacija, i ovo mi ne služi da bi ironisao već da bih prikazao na koji način se govori o važnim stvarima. Mi o super važnim stvarima razgovaramo na jedan fantastičan način – rekao je Beko a onda dodao:

- Kod nas od Stanije i Soraje ne možete da živite, oni su na naslovnim stranama svih novina. Da pitate za nekog glumca koji se ne pojavljuje tako često niko ne bi znao ko je to ali zato svi znaju ko su Soraja i Stanija. To je odnos prema važnim stvarima u Srbiji – zaključio je Beko.

Nakon toga se moderator Toplica Spasojević obratio Miodragu Kostiću.

- Evo možemo da pitamo eksperta za to. Kole šta ti misliš o tome i Soraji i Staniji? – upitao je šaljivim tonom Spasojević Kostića, koji je prihvatio šalu.

Izvor: Pressonline
Foto: Printskrin sa YouTube

Pogledajte još