TI SI, ĆERO, TATIN SIN: Popović školuje ćerku da bi upravljala Grandom

Saša Popović ćerku Aleksandru školuje da ga jednog dana nasledi u „Grand produkciji“! Direktor najveće produkcijske kuće na Balkanu je svoju mezimicu, kako Kurir saznaje, upisao u privatnu umetničku školu „Artimedia“ u Beogradu, najskuplju i najelitniju srednju školu u jugoistočnoj Evropi.

Noviteti
GRAND SPREMIO BOGAT PROGRAM!

Program Grand televizije koji će se prikazivati neprekidno 24 sata obilovaće novim emisijama koje će ići uživo, a osim njih, biće i mnogo kratkih formi, plejbekova, ali i nekih sadržaja koji su još u pripremi. U osam sati živog programa dnevno gledaoci će moći da se podsete dosadašnjih audicija i formata koji su već zastupljeni na „Grandovom“ programu, te velikih uspeha pevača na koncertima. Nove emisije su „Grandovanje“, „Žurka“, „Diskoteka“, „Veče sa…“, „Grand koktel“, „Profil“, „Halo, halo“, „Nedeljno popodne“, „Gipsy&friends“ i mnoge druge.

Upisala produkciju

– Pored brojne dece poznatih koja već pohađaju ovu školu za talente, Popović je odmah nakon prodaje 51 odsto „Granda“ upisao ćerku u ovu elitnu školu. Odabrali su smer produkcija da bi se Aleksandra školovala da jednog dana može da zameni oca u poslu kojim se on već decenijama uspešno bavi – otkriva izvor.

Inače, zagarantovano mesto u „Grand produkciji“ ima i Aleksandrin brat po majci – Danijel, sin Sašine supruge Suzane Jovanović iz njenog prvog braka. On se školovao u Sloveniji, gde je završio tonsku režiju, a odmah po završetku studija počeo je da radi kao inženjer zvuka u studiju u porodičnoj firmi.

Porodični biznis

U svoj CV Popovićev pastorak upisao je i rad s Goranom Bregovićem, na šta su svi u porodici posebno ponosni.
Očigledno je da je Popović, osim svog uspešnog šou-biznisa koji je napravio, odlično i do tančina razvio i porodičnu manufakturu kako bi bogatstvo koje je stekao ostalo u pravim, ali i stručnim rukama. Zbog toga ne žali pare da mu se ćerka školuje na najboljem mestu.

Kurir