Zašto se ubila Džegerova partnerka?

Foto: AP

Beživotno telo Loren Skot, devojke Mika Džegera, pronađeno je juče u njenom stanu na Menhetnu. Policija sumnja da je izvršila samoubistvo a britanski mediji su krenuli da se bave njenim problemima u nameri da otkriju pravi razlog samoubistva. Jedni kažu da je bila nezadovoljna statusom “devojke i partnerke Mika Džegera” dok drugi sumnjaju na finansijski krah.

Elegantna i glamurozna, ova dama koju su saradnici opisivali kao perfekcionistkinju je ispod savršene spoljašnjosti bila vrlo ranjiva i depresivna.

Oni koji je poznaju kažu da je patila od depresije i da se oporavljala od incidenta od pre nekoliko nedelja kada je pokušala da naudi sebi.

Sa strane, izgledalo je kao da se ova 49-godišnja, bivša manekenka provodi i uživa u svetu mode – tek nedavno je pustila u prodaju svoj novi parfem, kolekcija kozmetike je bila veliki uspeh, obukla je Kristinu Hendriks za dodelu Oskara.

Foto: Beta/AP

Mnoge teorije pronele su se od sinoć – od one da je želela da stvori porodicu do toga da je bila bolesna. Izvor blizak Stonsima rekao je da je pokušala da se ubije pre mesec dana ali da je to zataškano, piše Dejli mejl.

Navodno joj nije prijala uloga devojke a ne supruge. Međutim izvori kažu da je ona to znala kada se Džeger razveo od Bjanke a potom i od Džeri da se on neće više ženiti.

Ipak, posle 12 godina veze, očito je želela nešto više. Volela je da bude pored Mika, pratila ga je na nastupima – kako na Glastonberiju prošle godine tako i u Hajd parku na poslednjem koncertu.

Poslednje dve godine dizajnirala mu je garderobu za scenu, šešire, jakne i uski džins koji nosi.

Iz nepoznatih razloga, ona nije krenula sa Stonsima na poslednju turneju. Izvori bliski Dejli mejlu kažu da nije bila dovoljno zdrava da krene na australijsku turneju.

Druga strana medalje kaže da je bila osramoćena zbog milionskih dugova u kojima se našla zbog propalog biznisa koji je vodila.

Njena kompanija LS Fashion LTD bila je u minusu blizu 6 miliona dolara dok je dizajnerka dugovala u kreditima 7,6 miliona dolara. Poslednjih godina kompanijski dugovi su se duplirali, navodi Dejli mejl.

Na londonskom “Fashion weeku”, Loren je u poslednjem trenutku otkazala svoju reviju. Zvaničan razlog bili su materijali koji su stigli prekasno, nezvanično se govori o tome da Loren nije sebi mogla da priušti ovu reviju.

Nikol Kidman bila je jedna od najboljih drugarica Loren Skot. Kada je Loren upoznala Mika, razvela se od prvog muža milionera.

Po rođenju, Loren je data na usvajanje. odrasla je u malog gradu Roju, blizu Solt Lejk SItija u Juti. Otac joj je bio službenik a oba roditelja bili su posvećeni mormonskoj veri.

Već sa 12 godina Loren je bila visoka 182 cm. U školi su je zvali Dama a bila je savršena u sportskim aktivnostima i pevala je u horu.

Kao mala pravila je haljine Barbikama u želji da se u životu bavi modom. Već sa 18 dobila je prvu ponudu da postane model.

U jednom od intervjua objasnila je kakvu muziku voli “Volim Motown, volim bluz i klasiku ali en i rokenrol. Ali mi je zabavan.”

Mik i ona su bili stabilan par. Prvo su živeli nekoliko godina u hotelskom apartmanu a kasnije su kupili zajedničku kuću u Čelsiju. Međutim zbog Mikovog života, najveći deo vremena provodili su u Njujorku.

B92