Ova devojka traži 400.000 dolara za svoju nevinost!

27-godišnja devojka koja se na svojoj stranici predstavlja pod imenom Elizabet Rejn nada se kako će devičanstvo prodati za 400 hiljada dolara, piše Metro.

Pobedniku aukcije obećava “sastanak” dug 12 sati tokom kog će joj on oduzeti nevinost, a 35 odsto dobijenog iznosa namerava da uplati u humanitarne svrhe.

"Ovaj koncept me ne vređa, to je jedinstvena prilika za uzbuđenje, razvoj i dobar finansijski bonus. Zašto bi se odrekla ovog iskustva samo zbog lošeg mišljenja drugih? Da to uradim osećala bi se kao kukavica, a ja nisam kukavica", objašnjava Elizabet.

Kaže kako samo nekoliko bliskih prijatelja zna njen pravi identitet koji ona ne namerava da otkrije javnosti, a planira i da svoje iskustvo beleži na blogu "Musings of a Virgin Whore".

Elizabet nije prva devojka koja se dosetila kako bi svoje devičanstvo mogla da unovči. Svet je dugo zabavljala Katarina Migliorini koja je u nekoliko navrata najavljivala prodaju da bi kasnije odustala od nje i posvetila se stvaranju rijaliti šoua u kom želi da izgubi nevinost.

Foto: elizabeth-raine.com
izvor: B92

Pogledajte još