Ubio dečaka pa posle 13 dana izašao na slobodu!

Odluka suda izazvala je veliki revolt porodice nastradalog dečaka, budući da je nastradao na zebri i da ga je automobil bukvalno istrgao majci iz ruku. Vozač je pušten iz pritvora još 18. marta.

"Osećam se grozno, teško mi je. Računali smo da će biti u pritvoru do suđenja, a on je na slobodi posle samo 13 dana. Ubio je našeg malog anđela, a može opet da sedne za volan i usmrti nečije dete" kaže majka dečaka Nusreta Useinović.

Smrt u sekundi
Deda kaže da je dečak zadobio takve povrede da je ostao mrtav u istoj sekundi kada je udaren kolima. - Obducenti kažu da ništa nije osetio, umro je iste sekunde kada je udaren - kaže Gafur. Dečakov deda Gafur Dumitru kaže da je ogorčen sudskom odlukom.
"Vozač sada miluje svoja dva deteta, a mi krst na groblju. Našeg Mihajla više ništa ne može da vrati. Posebno nas je pogodilo to što smo tek od komšije saznali da je pušten iz pritvora. Pa gde to ima? Nekoga ubiješ automobilom i posle 10 dana si na slobodi. Ogorčen sam na sudstvo. Ali čekaćemo pravdu i nadamo se da će biti zadovoljena u sudskom postupku" jada se Gafur.
U Osnovnom sudu u Nišu kažu da je rešenjem sudije za prethodni postupak G. S. pušten da se brani sa slobode jer su prestali razlozi zbog kojih mu je određen pritvor.

Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.