PRATI IH PROKLETSTVO: Scenaristkinja umrla od raka, heroina htela da se ubije!

Navodno, scenaristkinju serije Meral Okay pratila je nesreća jerje oskrnavila islam.

- Pretili su mi ekstremni islamisti pa sam neko vreme bila pod policijskom zaštitom, a bez telohranitelja nisam smela izaći iz kuće - žalila se Okay, a kruže i glasine da je stres oko serije pogoršao njeno zdravstveno stanje u rekordnom roku jer je ona umrla od raka pluća samo pet meseci nakon što joj je otkrivena bolest.

Merel je poslednjih nekoliko meseci svog života provela sa crnim mislima i napadima panike, a ovo prokletstvo nije zaobišlo ni heroinu Meryem Uzerli, koja je tumačila ulogu sultanije Hurem.

Glumica je u toku snimanja serije upala u tešku depresiju i pokušala je da se ubije, a raskinula je i vezu sa Canom Atasom kada je saznala da je trudna.

Nakon svega je završila u psijihatrijskoh ustanovi u Nemačkoj gde su je lečili od depresije.

- Shvatila sam da nešto nije u redu kad sam se naglo počela gojiti iako sam redovno vežbala i pazila što jedem. Izbezumila sam se od straha kad su usledili napadi panike, strašne noćne more i nesanica - rekla je Meryem, preneo je portal 24sata.hr.

Probleme u toku snimanja serije imala je i glumica Nur Fettahoglu koja je udahnula duh sultaniji Mahidevran.

Naime, Nur se rastala od supruga Murata Aysana, a nije joj potrajala ni strastvena veza s glumcem Necatijem Sasmazom. Kad se napokon srećno udala za bogatog biznismena Leventa Veziroglua, Mahidevran se teško povredila na setu serije. Glumica je nezgodno stala i pala niz stepenice. Završila je u bolnici, a nedeljama posle nije mogla ustati iz kreveta. Nur navodno ima problema i s plodnošću. Iako jako želi decu, nikako ne može ostati trudna. Vidovnjaci tvrde da se prokletstvo njenog lika prenijelo u stvaran život.

Sreće u ljubavi nije imala ni Pelin Karahan, baš kao njen lik Mihrimah. Glumica se razvela dok je snimala seriju.

Opera17

Pogledajte još