Košutnjak Challenge Race 2014 i Košutnjak Challenge Race Junior 2014

Koje su to izazovne prepreke I ove godine nećemo otkrivati do same trke, a Atletsko-orientacioni klub Košutnjak (AOK) će se pobrinuti da ne zalutamo I izgubimo se na stazi. Start i cilj trke nalaze se na istoj lokaciji: ispred SquashLand kluba u Pionirskom gradu koji je I organizator ovog događaja. RedBull I Savez za Fitnes I Rekreaciju Srbije će se pobrinuti I ove godine za dobru zabavu uz muziku I fitness zagrevanje pred sam start trke. Pridružili su nam se u organizaciji I atletski klub RUNNING kao I dečiji sportski klub Sporticus koji I ove godine pripremaju trku za najmađe: Košutnjak Challenge Race Junior 2014 koja počinje u 10 časova istog dana. Prepreke I dužine KCRJunior 2014 trke prilagođene su deci predškolskog I školskog uzrasta. Deca se takmiče u tri kategorije I to predškolski uzrast na 400m, školski do 10 godina na 800m i školski do 14 godina na 1200m.

Reebok kao glavni sponzor ovogodišnje trke pripremio je, osim robnih nagrada za najbrže, brojna iznenađenja I aktivnosti za sve učesnike. Reebok fitness ambasadori: Dario Ćirić, Katarina Vučetić I Nina Stojadinović, će se na KCR 2014 pobrinuti da se svi takmičari dobro zagreju pre same trke kako bi je što uspešnije završili.

U petak 4. aprila počelo je prijavljivanje za učešće u obe trke (KCR2014 I KCRJunior2014) po povlašćenim cenama I za samo 24 sata prijavilo se fantastičnih 150 trkača!

Prijave za učešće u KCR2014 se primaju putem sledećeg linka: https://docs.google.com/forms/d/1OH2II6yiqfXUDKYIFQvLth58LqWS83R-D2bKO2Gfifs/edit
a za KCRJunior204 putem linka:
https://docs.google.com/forms/d/1PZekbXq_bgLWvh76gZJ19xZLupMb21TtYLPykIm5FSc/edit
Nakon online prijave uplata kotizacije može se izvršiti putem žiro računa broj:330-4014658-23 primalac: Beogradski Skvoš Klub "Skvošlend", Kneza Višeslava 27, Beograd sa svrhom uplate:Kotizacija za učešće na KCR2014 odnosno KCRJunior 2014 u koliko prijavljujete svoje dete. Visina kotizacije iznosi 600 dinara za uplate do 10. aprila; 800 dinara za uplate do 01. maja i 1000 dinara za uplate do 10. maja. Visina kotizacije za KCRJunior2014 iznosi 300 dinara za uplate do 1. maja i 500 dinara za uplate do 10. maja. Kotizaciju za trku možete uplatiti i u prostorijama Skvošlenda u ulici: Kneza Višeslava 27 u Košutnjaku.

Preuzimanje brojeva i startnih paketa biće moguće u SquashLand klub u četvrtak I petak 8. I 9. maja 2013 od 9 do 17 časova kao 10. Maja do sat vremena pred početak trke.

Promovišemo aktivan životni stil za sve!
Događaj promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Trka predstavlja izazov za sve učesnike, koji uz pregršt motivacije duž staze završavaju trku te tako postaju pobednici I dobijaju medalju.Trka je insprisana konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji ali I drugim zemljama, a trke ovog tipa svake godine postaju sve popularnija. Trka je amaterskog karaktera. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije. Ako možete da trčite ili pešačite 30 minuta uspešno ćete završiti trku.

Šta da obučete?
Stara trkačka i trening oprema su najbolje opcije. Bićete blatnjavi tako da svoju novu opremu ostavite kod kuće. Nakon trke prljavu opremu spakujte u plastičnu kesu kako biste je poneli u rancu. Zbog bezbednosti na trci nisu dozvoljene sprinterice i patike sa kramponima!

Volonteri

Ukoliko želite da učestvujete, a još niste skroz spremni za trku, možete nam pomoći u organizaciji dešavanja volontirajući pre i u toku trke. Ukupno 20 volontera će biti pozvano da učestvuje u organizaciji ovogodišnje trke.

Za više informacija kontaktirajte na: 065/4309192, kosutnjakchallengerace@gmail.com ili putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/kosutnjakracenas

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.