Šta nam govore erotski snovi?

Ovi snovi nam govore o našoj seksualnosti: Zaronite duboko u njih, jer su prepuni značenja.

Kako da ih tumačite?

Dobro je razmišljati i tumačiti značenje erotskih snova, jer time možemo poboljšati svoj seksualni život. Psihoanalitičari smatraju da ovakvi snovi dolaze u dve forme: Prvo snovi koji uključuju penetraciju mogu ukazivati na nedostatak iste ili na neostvaren libido. Drugo, snovi o telesnom, telu, dodirivanju i ljubljenju, mogu generalno da označavaju da se dobro osećate u svom seksualnom životu.

Simbolika je ista i za muškarce i za žene.

Objekti i mesta: Ako osoba sanja da vodi ljubav sa partnerom u vozu, to može značiti da je njihova veza na pravom koloseku. Ako je voz iskočio iz šina, ovo može ukazivati da je veza u opasnosti.

Ako sanjate da vodite ljubav blizu vatre, kamina, onda ovo može da znači da vam je veza strastvena i ispunjena, a nikako pasivna i dosadna, te da imate jak seksualni naboj.

Ako sanjate da vodite ljubav u nabujaloj vodi, ili na brodu, čestitamo, to znači da ste u perfektnoj harmonijii sa vašim partnerom!

Snovi o seksu, gde vam je kosa čvrsto vezana, mogu da ukazuju na to da se u suštini plašite seksa! Ali, ako vam je kosa divlja i puštena, to se podudara sa vašom seksualnošću, odnosno ukazuje da niste suzdržani.

Ako sanjate da se od vas traži da se skinete, budete nagi, to označava vaše potajne želje za egzibicionizmom ili da želite da budete još slobodniji u seksu.

Izvor: sofeminine

Foto: Yayimages

Pogledajte još