Kill The Buzz poslednji headliner na Serbia Wonderland Festivalu

Foto: Promo/Jungle Tribe - Events

Na svetsku EDM scenu ušao je 2012. godine pesmom „Party Hard“ objavljenom za Revealed Recordings, koju je Hardwell iste godine premijerno pustio na svom nastupu na Tommorrowland-u. Od tog trenutka Kill The Buzz uživa značajnu pažnju celokupne dens scene, i podršku velikih imena kao što su Quintino, David Guetta, Benny Benassi, Sander van Doorn...
Njegova popularnost nastavlja da raste u 2013. godini, kada je dobio čast da uradi remiks za sva značajnija imena kuće Revealed, a jedinstveni bigroom zvuk Kill The Buzz-a postaje prepoznatljiv u svetu EDM-a.

"Pozivamo sve one koji su kupili ulaznice za Open Air Festival da svrate u prostoriju Jungle Tribe-a i uzmu svoju poklon kartu za predstojeće zagrevanje za Festival : ˝EDM Maraton˝ koji će biti održan 9. & 10. maja u prostoriji Depo Magacina u Beogradu." - ističu iz Jungle Tribe-a.

Ulaznice za Serbia Wonderland Open Air Festival po ceni od 1500 RSD, za oba dana festivala, mogu se kupiti na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribea, Njegoševa 31v.

Zvanično je objavljen aftermovie sa Serbia Wonderland Poglavlja Dva održanog 14. februara:

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.