Šta poze koje volite u seksu govore o vama?

Misionarska poza

Žene koje vole ovu pozu, vole jednostavnost. One nisu u potpunosti spremne za eksperimentisanje i obično nisu divlje i neobuzdane u krevetu. One preferiraju kontakt očima za vreme seksa, jer time pojačavaju povezanost sa partnerom. Ovo je takođe omiljena poza žena koje su stalno zauzete ili jednostavno preumorne. Ovo je poza koju praktikuju i parovi koji su dugo zajedno. Možda će neko pomisliti da je poza dosadna, ali zapravo se radi o dubokoj povezanosti i intimnosti koju takvi parovi dele. Misionarska pozicija označava da imate jaku senzualnu vezu i da mislite o njenom/njegovom zadovoljstvu pre nego o svom.

Devojka je gore

Ovo je sjajna pozicija za one koje vole da budu glavne. Kada ste gore vi ste ti koji određuju dubinu penetracije, brzinu, čitavu akciju. Vi ste žena koja tačno zna šta hoće i želi, a to obično i dobija. Ekstremno ste sammouvereni u sebe i sopstveno telo.

Položaj kašike

Ovo je omiljena pozicija pravih romantika. Žena ima potpuno poverenje u svog partnera i voljna je da mu se preda u potpunosti, i telom i srcem. Ova pozicija je opuštena i u njoj možete biti duže vremena. Posebno je pogodna za lagan i senzualan seks.

Od pozadi (Doggy style)

Sem naziva koji se koristi u drugim zemljama, zaista postoji nešto “životinjsko” u ovoj pozi. Bilo da vi kontrolišete penetraciju svojim pokretima ili vas on čvrsto drži za bedra, ovo je omiljena poza onih koji su “divlji u srcu”. Uživate u prividnoj “pokornosti” i dopuštate da vas partner vodi svojom strašću. Vi ste u suštini jedna “nevaljala” devojka koja uživa u “nastranom” seksu, što je fantastično!

Kaubojka

Volite da ste u ovoj poziciji? Onda ste najverovatnije prava “osica” u krevetu! Divlji ste, seksualno otvoreni, i ne bojite se promena. Ovo je sjajan položaj za one žene koje vole da pokažu svoju pozadinu, tako da muškarac dobija sjajan pogled na nju. Ako dobro postavite ogledalo, oboje ćete imati fantastičan pogled za vreme seksa. Šta god poželite i što vas intrigira, vi ćete pretvoriti u pravi šou u krevetu.

Izvor: sheknows

Foto: Yayimages

Pogledajte još